TOTALE VERKOOP - CUYPERS URBAIN - GENOELSELDEREN

za 29 okt 2022 - zo 06 nov 2022

TOTALE VERKOOP van de duiven van CUYPERS URBAIN (Genoelselderen) t.v.v. van de Duivenmaatschappij Verenigde Vrienden Millen 

Deze "VERKOOP" wordt alleen ONLINE (internet) aangeboden. De verkoop start op ZATERDAG 29 OKTOBER 2022 en zal eindigen op ZONDAG 6 NOVEMBER  om 21:00u (mogelijk met verlengingen als er tijdens het laatste kwartier nog wordt geboden).

Contact & info i.v.m. deze verkoop: Cuypers Urbain - 0489 20 67 49 of Email: chris.vliegen@telenet.be

VOORSTELLING:

Wegens de verhuis naar een appartement, heeft Urbain Cuypers besloten om zijn actieve loopbaan als duivenmelker te beëindigen. Hierdoor biedt hij dan ook alle duiven aan in deze verkoop.

Omwille van de vogelgriep in de regio, kan een fysieke verkoop niet doorgaan en worden de duiven aangeboden via duivenspel.be. Er is eveneens geen mogelijkheid om duiven te bezichtigen, maar iedereen in de regio kent Urbain en kent de prestaties van zijn duiven. Urbain of de bekker heeft bijna zijn hele leven duiven gehad.

Zijn stam is vooral opgebouwd met duiven van Cleuren Nico (Herderen), Daniëls-Peeters (Ketsingen), Palmers Willy (Wellen), Caenen Hubert (Veldwezelt), Streel Edmond en Freddy (Vreren), Bruninx Roger (Membruggen) en Custers Henri (Meeuwen).

Met deze duiven heeft Urbain een kleine stam gevormd. Urbain bezit ook niet veel duiven. Zijn duiven werden streng geselecteerd op de vluchten, m.a.w. als in deze verkoop een duif zit van 2 jaar of ouder, kan je er zeker van zijn dat deze goede prestaties kan voorleggen. Hierdoor is Urbain dan ook steeds bij de te kloppen mannen in sector Tongeren geweest.

Als gedreven bestuurslid van Duivenmaatschappij "De Verenigde Vrienden" Millen, schenkt hij de opbrengst van de verkoop aan de maatschappij.

Praktische afspraken:

Duiven kunnen na definitieve toewijzing en het ontvangen van aankoopbedrag opgehaald worden van 7/11/22 tot uiterlijk 10/11/2022 bij Cuypers Urbain, Hoekstraat 93, 3770 Genoelselderen (Riemst). Gelieve eerst contact op te nemen op het nummer 0489/20 67 49 of Email: chris.vliegen@telenet.be voor praktische afspraken.