Bon 101: VERBRUGGEN GOMMAIRE – Scherpenheuvel: een duif ter plaatse + pedigree

Grandioze Bonnenverkoop t.v.v. Onderzoek nr. Duivenmelkerslong / Belgische Vereniging Longfibrose vzw 19/01/2023 - 30/01/2023

Pedigree:   Download
TypeDuif ter plaatse

een duif ter plaatse + pedigree BE 22-2066261

AL MEER DAN 50 JAAR AAN DE TOP VAN DE BELGISCHE DUIVENSPORT

Gommaire Verbruggen voorstellen hoeft echt niet, hij is bekend tot in China en Japan, niet verwonderlijk met zijn ras van duiven en zijn uitmuntende prestaties al jaren aan een stuk! Alles heeft Verbruggen al gewonnen met zijn duiven nationale overwinningen, nationale asduiven, olympiade duiven en zelfs een auto...... Wie doet er beter?

Vele hokken hebben de weg naar succes gevonden met de duiven van Verbruggen, niet enkel in het binnenland maar ook vele buitenlandse duivenliefhebbers hebben de top behaald met de Verbruggen duiven! Hier heb je een kans om een Verbruggen duif te bekomen klaar voor de kweek!

Verbruggen "Mr Computer" speelt de laatste jaren zéér sterk met de duiven en geloof ons Verbruggen wil de komende jaren nog schitteren met de duiven!! Top prestaties halen met zijn duiven en dat andere hokken schitteren met zijn duiven daar is Verbruggen fier op en fier mag hij zijn na al wat hij behaalde met zijn gevleugelde vrienden!

Wil je met deze aanbieding aan de haal gaan dan heb je het nodige geluk nodig want de Verbruggen duiven zijn zeer gewild en een investering voor de toekomst, de weg naar de top met uw duiven! Hier heb je de kans die je niet mag laten liggen! Er kan maar 1 liefhebber aan de haal gaan met deze schenking!!

meer info…

Huidig bod
€ 325,00
Einde
30 januari 2023 20:05:00
Afgelopen
Dit lot is beëindigd.